wit logo icon

‘Werkplezier bij Factorij074’

Ons aanbod

Interne leer- en werkplekken

In samenwerking met stichting Lemon bieden wij interne en externe ontwikkelingsplekken waar jij jouw talenten en mogelijkheden kan ontdekken. Factor twee biedt de begeleiding.
Onze interne ontwikkelingsplekken bevinden zich in de Factorij074.
Factorij074 is een creatieve, inspirerende werkplek waar groei, plezier en succes centraal staan.
Binnen Factorij074 hebben we de volgende werkprojecten:

De Legoloods

Zowel kinderen als volwassenen vinden het vaak leuk om lego te bouwen, maar helaas is lego niet voor ieder betaalbaar. Binnen de legoloods willen wij hier graag verandering in aanbrengen door leuke duurzame legopakketten aan te bieden tegen sociale prijzen.

Deze pakketten worden van “scratch” af aan weer samengesteld en opgebouwd uit oude gerecyclede legoblokjes.

Help jij ons graag bij het samenstellen van de nieuwe pakketten of denk jij graag mee over hoe wij meer kinderen kunnen blij maken met onze legopakketten? Dan kan dit een mooie leerwerkplek of daginvulling voor jou zijn.
Everybody loves Lego!

Sneakerfabriek

Sneakers zijn niet meer weg te denken in de fashion-industrie. Bij de Sneakerfabriek is coach Rick de expert, die zijn ziel en zaligheid geeft bij dit project.

Als deelnemer word je de fijne kneepjes van het vak geleerd op jouw tempo. Stap voor  stap onderga je het proces. De sneakers krijgen veel aandacht, omdat het eindresultaat verbluffend moet zijn. Wat wordt er zoal gedaan bij dit project?

  • Cleanen
  • Restaureren
  • Customizen


Ben jij ook een fan van sneakers en lijkt het je leuk om met sneakers te (leren) werken? Je bent van harte welkom bij de Sneakerfabriek.

Studio Jellyfish

Studio Jelly Fish is ons creatieve upcycling project, waarbij er van oude materialen en producten opnieuw gave nieuwe spullen worden gemaakt.

Samen met jouw collega’s zijn jullie op een creatieve, duurzame manier bezig en kun je hier al je creativiteit kwijt! Denk hierbij o.a het maken van nieuwe tassen, lampen, bedrukken van kleding en nog veel meer!

Lijkt het jou leuk om met je handen te werken en heb je een creatieve geest? Dan is studio Jelly fish een mooie ontwikkelingsplek voor jou!

Servicepoint

Binnen Factorij074 hebben wij ook een logistieke afdeling waar al onze pakketjes worden verzonden en waar buurtbewoners ook hun pakketjes kunnen ophalen.

Zo hebben wij o.a een samenwerking met verschillende pakketdiensten. Denk hierbij aan DHL, HOMERR, DPD, en UPS.

Lijkt het jou leuk om te helpen met dit logistieke proces? Steek je handen maar uit de mouwen! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Vanaf het begin doen we het samen

Geen uitdaging is voor ons te groot. Samen met jou vinden we de juiste plek waar jij succes kan ervaren.

Externe ontwikkelingsplekken

Waar wij mee samenwerken

Naast onze interne ontwikkelingsplekken hebben wij ook veel externe plekken bij partner bedrijven waar je mee kunt lopen en kunt ontdekken wat je wil en wat je kan. Dit kan bij verschillende bedrijven in verschillende branches. Denk hierbij o.a aan:

  • Cycloon:  Pakketservice en fietskoeriers
  • Overes Natuurbeheer: Groen onderhoud en aanleg
  • Autowas Twente
  • Autowasstraat Hengelo
  • Cartoletters: Reclame en Signing Bureau