wit logo icon

Samen kijken naar jouw mogelijkheden

Wij gaan innovatief en creatief te werk.

Over ons

Werk met zorg

Binnen Factor Twee leveren wij ons werk met zorg. Je kunt bij ons jezelf zijn en jij als deelnemer staat altijd centraal. Wij geloven in positieve coaching en kijken altijd toekomst gericht. Succes ervaren is de sleutel tot groei.

Ons team bestaat uit gedreven mensen, die met passie voor medemens en samenleving, begeleiding bieden aan jongvolwassenen met een uitdaging. Onze mensen hebben verschillende achtergronden en deskundigheid, waardoor we maatwerk kunnen bieden aan elke deelnemer.

Onze waarden

Hier staan we voor

01

Daadkrachtig

Praktisch en no-nonsense, dat is onze aanpak. De doelen zijn haalbaar voor elke deelnemer. Succes ervaren is de sleutel tot groei.

02

Betrokken

Wij investeren veel in het persoonlijke contact met onze deelnemers. Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoeften.

03

Out of the box

Wij bieden altijd maatwerk waarbij wij onconventioneel, creatief en innovatief  te werk gaan als dit nodig is.

Open vacature

Kom werken bij Factor twee

Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij zijn immers de motor van het bedrijf. Wij bieden de mogelijkheid om trainingen & cursussen te volgen, die bijdragen aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van toekomstige professionals en bieden regelmatig een stageplek aan voor MBO-, HBO- of WO-studenten.

Interesse?