wit logo icon

Gericht op eigen kracht en vermogen

Toekomstgericht coachen

Ambulante coachen

Succes op alle gebieden

Onze ambulante coaches ondersteunen jou bij het ontdekken van eigen mogelijkheden en talenten die jou uniek maken. Dit om doelen te bereiken en moeilijkheden de baas te zijn. Onze focus ligt hierbij altijd op de toekomst.

Naast succeservaringen op het werk, is het ook van belang dat er succes op andere leefgebieden wordt ervaren; (psychische) gezondheid, financiën, sociaal netwerk etc. Onze ambulante coaching is ter ondersteuning van een re-integratie- of participatietraject. 

Onze ambulante coaching kan worden aangeboden vanuit de WLZ, WMO of Jeugdwet.

Dagbesteding

Dit bieden wij aan

01

Jouw wensen en mogelijkheden voorop

Onze ambulante coaching is doelgericht en gebaseerd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemer.

02

Netwerk en steun

De ambulante begeleider werkt samen met het netwerk van de deelnemer; betrokken professionals, familie en/of vrienden. We activeren de steunbronnen uit het sociale netwerk, zodat onze coaching uiteindelijk overbodig wordt.

03

Oog voor ontwikkeling

De doelen voor jouw coaching worden vastgelegd in een ontwikkelingsplan, die maandelijks wordt geëvalueerd. Hiervoor worden ook de verwijzer en andere belangrijke personen uitgenodigd.

Ons team

Ambulante coaches

Bij Factor Twee werken we met ervaren ambulante coaches die allen goed en passend geschoold zijn. Met hun deskundigheid bieden wij professionele ondersteuning, zodat ze jou de coaching kunnen bieden die jij nodig hebt.

Onze ambulante coaches hebben een nuchtere no-nonsense mentaliteit en zullen nooit boven je staan, maar altijd naast je. Samen sterk!

Kan jij coaching gebruiken?

Onze coaches gaan graag een vrijblijvend klik-gesprek met je aan. Het belangrijkste is namelijk dat er een klik is tussen jou en de coach. Tijdens dit gesprek vertellen we wat wij voor jou kunnen betekenen.